Nové tortilla wrapy

Nově v naší pizzerii představujeme lahodné novinky: tortilla wrapy! Přinášíme vám neodolatelné kombinace chutí, které vás jistě nadchnou.

Wrap 1 – Závan BBQ vábí vaše chuťové pohárky. Můžete se těšit na šťavnaté trhané hovězí maso, které se skvěle doplňuje s plátky čedaru a slaninou. Rajčata a ledový salát dodávají osvěžující křupavost. Vrcholným dotekem je kombinace BBQ omáčky a čedarové omáčky, která zaručeně rozproudí chuťové buňky. Vychutnávejte si tento gastronomický skvost, doplněný jarním salátkem, za neuvěřitelných 179,- Kč.

Wrap 2 – Pro milovníky kuřecího masa máme připravený zázrak na talíři. Křehká tortilla obepíná plátky šťavnatého kuřecího masa a šunky, které se podmaní vašim sentidos. Čedarový sýr dodává směsi výraznou chuťovou paletu, kterou umocňuje ledový salát a sladká kukuřice. Dotek zakysané smetany pak vytváří dokonalý kontrast. Za příznivých 149,- Kč můžete ochutnat tento lahodný wrap, který je servírován s osvěžujícím jarním salátkem.

Naše nové tortilla wrapy jsou dokonalým spojením tradičních a exotických chutí, které vám přinesou skutečný gastronomický zážitek. Přijďte do naší pizzerie a nechte se unést vůní a lahodností naší nabídky. Věříme, že se stanou vaším novým oblíbeným jídlem. Těšíme se na vaši návštěvu!